SNELLE MONTAGE GEVELDELEN

De X-CLIP is een unieke oplossing om uw geveldelen snel en eenvoudig te monteren. De X-CLIP is speciaal ontwikkeld voor geveltoepassingen waar het naleven van bouwbesluitvereisten en brandveiligheid van cruciaal belang zijn. Geproduceerd uit hoogwaardig verenstaal, biedt de X-CLIP een harmonieuze combinatie van kracht, esthetiek en brandveiligheid in één complete oplossing. Het verenstaal is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan strenge brandveiligheidsnormen, uit uitgebreide tests is gebleken dat het materiaal voldoet aan alle eisen van het bouwbesluit. Hierdoor is de X-CLIP geschikt voor gebruik in brandklasse D-gevels (end-use). Dit maakt X-CLIP een exclusieve en unieke oplossing voor geveltoepassingen.

X-CLIP: UNIEKE GEVELTOEPASSINGEN

De X-CLIP is ontworpen met grote zorgvuldigheid en speciale aandacht ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van geveltoepassingen. De clip is niet alleen geschikt voor het aanbrengen van strakke en esthetische gevels, maar onderscheidt zich tevens door te voldoen aan de strenge eisen van brandklasse D.

Dit kenmerk onderscheidt de X-CLIP van de kunststof clips die vaak niet kunnen beantwoorden aan de hoge eisen voor deze brandklasse.  Naast de praktische voordelen van de X-CLIP is er ook sprake van een verhoogd niveau van brandveiligheid voor gevelconstructies. De X-CLIP is gemaakt van hoogwaardig verenstaal en ontwikkeld en gefabriceerd in Nederland. De innovatieve clip combineert kracht, schoonheid en brandveiligheid. De brandvertragende eigenschap is uitvoerig getest en voldoet aan de eisen van het bouwbesluit. Architecten en professionals uit de bouwsector kunnen met de mogelijkheden van de X-CLIP creatieve projecten realiseren, terwijl tegelijkertijd voldaan wordt aan de strenge eisen van het bouwbesluit.

KANT EN KLAAR PRODUCT

WAAROM KIEZEN VOOR X-CLIP

  • Onzichtbare montage van geveldelen
  • Versnelde montage, simpelweg klikken en klaar.
  • Constante tussenruimte tussen houten delen dankzij voorgemonteerde clips
  • Geen mechanische schade bij het hout
  • Duurzaam geproduceerd
  • Geteste oplossing waarmee kan worden voldaan aan Wet Private Kwaliteitsborging.