SOULWOOD GEVELS

SoulWood introduceert met de Forestlines gevel een nieuwe en zeer innovatieve gevelbekleding, waar hout en aluminium prachtig samenkomen. Dat levert een unieke gevel op, waarin u als klant de mogelijkheid heeft om uw gevel in houtsoort en profielen volledig te personaliseren.

Uit de grote voorraad aan grof en onbewerkt hout kunnen wij de houtprofielen naar elke gewenste dikte en breedte schaven. Tussen het hout hebben de aluminiumprofielen een standaardbreedte van 20mm en 30 mm, die desgewenst ook zijn te combineren. Zo krijgt u uw eigen unieke gevelbekleding, waarvan de achter constructie niet zichtbaar is, en waarvan de profielen ook onzichtbaar zijn geschroefd.

Het aanzicht van het bos en de bomen is hét toonbeeld van de natuur en haar schoonheid. Dat integreren we met de SoulWood Forestlines graag in uw woning. Met een speels, en toch strak karakter krijgt u met de SoulWood Forestlines een absolute topgevel.

ASSORTIMENT BRANDKLASSE B GEVELS.

Forestlines Jatoba

Forestlines Tali

Forestlines Okan

Forestlines Basralocus

Forestlines Afzelia-doussie

Forestlines Jutai

Forestlines Afrormosia

Forestlines Muiracatiara

Forestlines Massaranduba

Vliegvuurtest

Het Forestlines® is de allereerste houten dakbedekking met onbehandeld hout die de zogenoemde vliegvuurtest doorstaat: de Europese BroofT1 test. Hoewel niet elke woning aan deze brandeis hoeft te voldoen, voldoet de SoulWood Forestlines altijd aan deze eis. En wie wil dat voor zijn woning nou niet.

Jarenlange wetenschappelijke studie

Tot voor kort meldde de wetenschap nog terecht, dat brandklasse B met onbehandeld hout niet mogelijk was. Toch zorgt Forestlines nu voor een revolutie in de houtwereld. Want na vele malen ‘trail-and-error’ werd de allerbeste brandklasse met onbehandeld hout gezocht én gevonden. Zo is Forestlines het eindresultaat van oneindige, jarenlange wetenschappelijke studie.

En toch, ondanks de Forestlines, blijven we continu verder zoeken om alle  grenzen van houtsoorten en mogelijke montage te vinden.